BUN VENIT ! Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci
Bine ați venit pe site-ul Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...

vineri, 27 martie 2020

Dragi Tecuceni,

Având în vedere situația actuală generată de noul coronavirus COVID-19, numărul tot mai mare de pacienți infectați la nivel național, recunoaștem cu sinceritate că în acest moment nu avem resurse financiare și materiale pentru a gestiona această criză. 
Înțelegem să ne respectăm statutul profesional și să acordăm îngrijirile medicale tuturor pacienților care prezintă urgență medicală și se prezintă sau sunt aduși la unitatea noastră medicală.

Am fost plăcut surprinși să constatăm că tecucenii și comunitatea locală ne contactează și ne întreabă de ce avem nevoie și cum ne pot ajuta. 
În ciuda stării de  pesimism general, am constatat cu mare bucurie că lumea funcționează, că mai există umanitate și că oamenii vor să ajute. Sunt foarte mulți! Am simțit solidaritatea și mobilizarea societății care se desfășoară în fiecare moment – atât pe paginile de facebook, pe diferite platforme on-line, dar și prin persoanele de buna-credință care ne contactează prin colegii noștri și își oferă sprijinul. VĂ MULȚUMIM! 

În momentul de față, și spitalul nostru, ca majoritatea spitalelor din lume se confruntă cu aceleași lipsuri majore: măști medicale (chirurgicale), combinezoane, mănuși de unică folosință, halate impermeabile de unică folosință, soluții dezinfectante. Nevoile sunt mult mai multe - avem nevoie de aparatură medicală de suport terapie intensivă, de ventilatoare, de medicamente  …. dar cele enumerate mai sus sunt de maximă necesitate și urgență!!! 
Orice cantitate este bine-venită, orice sprijin poate ajuta la salvarea vieților!

Pentru donațiile în bani punem la dispoziție următoarele informații bancare: 
RO61TREZ30721F370100XXXX cont deschis la Trezoreria Tecuci
SPITALUL MUNICIPAL ANTON CINCU TECUCI
Cod Fiscal 4322270