BUN VENIT ! Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci

.

Bun venit ! Aveţi în aceste pagini o imagine de ansamblu a Spitalului Municipal "Anton Cincu", informaţii despre trecutul şi prezentul unității medicale, dar şi câteva idei despre viitorul său. Acest site se doreşte a fi un instrument de comunicare rapid şi eficient între spital şi cetăţeni, dar şi o modalitate de a ne face cunoscuţi în ţară şi peste hotare.

Unitate sanitară "ACREDITATĂ" în baza Ordinului 218/2016 al Autorității Naționale de Management al calității în sănatate, publicat în M.Of.nr.298/2016. Operator de date cu caracter personal nr.17249

Bine ați venit pe site-ul Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...

vineri, 4 octombrie 2019

INVITAȚIE În atenția Asociațiilor de Pacienți din județul Galați

INVITAȚIE
În atenția Asociațiilor de Pacienți din județul Galați

Prin prezenta, vă aducem la cunoștință că, având în vedere expirarea mandatului membrilor Consiliului Etic al Spitalului Municipal Anton Cincu Tecuci, conform prevederilor Ordinului MS nr. 1502/19.12.2016 pentru aprobarea componenţei şi a atribuţiilor Consiliului Etic ce funcţionează în cadrul spitalelor, reluam procedura de alegere și desemnare a membrilor Consiliului Etic din cadrul Spitalului. 
Având în vedere prevederile art. 4 alin.  4 din OMG 1502/2016, vă invităm să participați, în calitate de observatori, la procedura de vot și numărarea voturilor pentru funcția de membru al Consiliului Etic, care va avea loc în data de 15.10.2019 în intervalul orar 08.00 – 15.00, atât pentru medici, cât și pentru asistenți medicali.


MANAGER,
Dr. Zară Claudiu Emanuel