BUN VENIT ! Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci
Bine ați venit pe site-ul Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...

marți, 2 aprilie 2019

Ziua de 1.04.2019 poate fi considerată o zi importantă pentru sistemul de sănătate tecucean, fiind marcată prin două realizări semnificative.

Ziua de 1.04.2019 poate fi considerată o zi importantă pentru sistemul de sănătate tecucean, fiind marcată prin două realizări semnificative.  

  La ora 11, la Secția de pediatrie a Spitalului municipal „Anton Cincu”, a avut loc recepția lucrărilor de reparații, igienizare și dotare, realizate de Primăria municipiului Tecuci în parteneriat cu sc Furtuntec srl Tecuci.

  Sprijinul, oferit cu generozitate dl. Gheorghe Olaru, administratorul societății Furtuntec, a venit să completeze efortul administrației locale de a îmbunătăți serviciile de asistență medicală pentru copii, oferite de această unitate spitalicească.

  În anul 2019 primăria va continua alocarea de fonduri dar va beneficia și de sprijinul venit din partea unui alt sponsor, în persoana d-nei Rădulescu Anamaria.

  A doua veste bună pentru sistemul sanitar local este semnarea contractului de lucrări pentru executarea Centrului Primiri Urgențe al Spitalului municipal „Anton Cincu”.

  Proiectul, în valoare de peste 2.400.000 lei, are termen de execuție de 12 luni și va începe în cel mai scurt timp pentru că, tecucenii așteaptă cu nerăbdare o îmbunătățire a serviciilor medicale oferite de spitalul nostru.

  De altfel, probabil că puțini dintre concetățenii noștri cunosc faptul că, și la capitolul dotare cu aparatură medicală, Tecuciul a făcut progrese.

  În anul 2018, cu bani de la bugetul local a fost achiziționată o Stație de sterilizare în valoare de 340.000 lei iar, în perioada următoare, se așteaptă instalarea unui aparat Roentgen și a unei instalații pentru anestezie, aparatură de care spitalul tecucean poate beneficia datorită unui proiect de finanțare comun, minister – primărie, de peste 1.500.000 lei.

Sursa : http://www.primariatecuci.ro