BUN VENIT ! Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci
Bine ați venit pe site-ul Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...

marți, 12 februarie 2019

,, … a sosit clipa…. ,,

,, … a sosit clipa…. ,, au fost printre ultimele cuvinte.
Luni 11 februarie 2019, ora 18.15 a încetat din viață, la domiciliul său din Tecuci, domnul Dr. Cristea Petre. Acesta s-a născut la 6 martie 1936, în curând ar fi împlinit 83 ani. A urmat Facultatea de medicină generală din Bucureşti, promoţia 1961 şi specialitatea obstetrică-ginecologie. A funcţionat ca medic şef de raion Panciu, director al Spitalului din Mărăşeşti până în anul 1980, după care până în mai 2006 a fost medic primar obstetrică-ginecologie la Spitalul din Tecuci, alături de distinsa și neobosita sa soție Dr. Daniela Cristea, medic internist, care l-a sprijinit în tot și în toate.
Trupul neînsufleţit este depus la Capela „Sf. M. MC. PANTELIMON” a Spitalului Municipal „ANTON CINCU” Tecuci.
Slujba de seară din ziua de marţi, 12 februarie 2019, va avea loc la ora 18.30, la capela spitalului.
Slujba de înmormântare va avea loc miercuri 13 februarie 2019, ora 11.00, la capela spitalului şi va fi oficiată de către Preotul Dumitru Costică şi Preotul Roşu Mihai, preot la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe“ din Tecuci, de unde aparţinea domnul doctor. După slujba de înmormântare va fi condus pe ultimul drum, la Cimitirul din Mărăşeşti.
Încheiem aceste consemnări aducând mulțumiri pentru activitatea depusă în cadrul Spitalului Municipal „ANTON CINCU”.
Colectivul, pacientele, precum şi toţi cei care l-au cunoscut nu îl vor uita.
Dumnezeu să îl odihnească în pace. Condoleanţe familiei.
Tecuci, marţi, 12 februarie 2019.