BUN VENIT ! Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci

.

Bun venit ! Aveţi în aceste pagini o imagine de ansamblu a Spitalului Municipal "Anton Cincu", informaţii despre trecutul şi prezentul unității medicale, dar şi câteva idei despre viitorul său. Acest site se doreşte a fi un instrument de comunicare rapid şi eficient între spital şi cetăţeni, dar şi o modalitate de a ne face cunoscuţi în ţară şi peste hotare.

Unitate sanitară "ACREDITATĂ" în baza Ordinului 218/2016 al Autorității Naționale de Management al calității în sănatate, publicat în M.Of.nr.298/2016. Operator de date cu caracter personal nr.17249

Bine ați venit pe site-ul Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...

joi, 6 decembrie 2018

06.12.2018 - ANUNT Analize medicale !

Ambulatoriu integrat din structura Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci se afla in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate Galati pe asistenta medicala de specialitate pentru specialitatile paraclinice (analize medicale) si are prevazut pe luna decembrie 2018 un fond de 22.100 lei, plafon care nu a fost utilizat in totalitate.
Serviciile de investigatii de laborator se efectueaza in Ambulatoriul de specialitate pacientilor asigurati care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul de specialitate.
Telefon programari 0729322327 Isac Mioara .